Wednesday, 26 December 2012

Baru!


Assalammualaikum w.b.t

Family aku baru balik bercuti dari Sarawak. So, aku dapatlah buah tangan dari kakak aku, Kak Leha since aku tak dapat ikut nak pergi Sarawak tu. Kakak aku belikan aku basikal dengan pasu. Memandangkan aku ni duduk rumah sewa je, aku memang tak ada tempat dah nak letak. Then, semalam nekad juga pergi Tesco dengan Edy semata-mata nak cari rak. Jumpalah rak ni dengan harga RM19.90 satu. Boleh tahan juga lah kan untuk letak kat rumah kecil kami ni. Malam tadi juga menggerudi dinding. Kui kui kui. Ampun tuan rumah :p


Cantik tak?

2 comments:

  1. Yeay... Sila tiru untuk cantikkan rumah kita. Rumahku syurgaku :)

    ReplyDelete

Click! Click! Click!