Saturday, 8 March 2014

I'll be back soon...


Assalammualaikum w.b.t


Dah lama sangat saya menyepi kan. Saya minta maaf sebab saya sedang menghadapi waktu-waktu kritikal dan sentiasa rasa tak cukup masa untuk persiapan mengajar, belajar dan sekarang sedang membuat tesis pula.

Banyak cerita yang saya nak kongsikan sebenarnya;

1. Saya dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 6 kg dalam masa 6-7 minggu Hah, ini saya akan cerita lebih lanjut macam mana saya boleh terjebak dengan program untuk menguruskan badan ni. But, saya sangat bersyukur dan hanya mampu ucap "Alhamdulillah" kerana Allah membuka jalan untuk saya kembali sihat dan berasa lebih 'ringan' serta bertenaga dengan 'badan' baru sekarang :)

2. Salah satu wish list 2013 telah tertunai. Alhamdulillah. Apa dia? Nanti saya akan kongsikan.

3. Saya dah semester 3. Tak sabar nak habis! Doakan segala kemudahan bagi saya.

4. Saya still blogwalking bila kebosanan menghadap lappy. So, perkembangan terbaru sahabat-sahabat blogger sentiasa saya ambil tahu walaupun tak sempat nak comment :D

5. Tiba-tiba lupa apa lagi. Sorry!

Ok, in shaa Allah saya akan kembali secepat mungkin. Assalammualaikum!

5 comments:

  1. tahniah ummi, teruskan cara hidup sihat :-) Smg Allah permudahkan urusan ummi, amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sweet tooth. Same goes to u :)

      Delete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan...anyway Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  3. sy bc tentang baby pra matang.terus tersangkut kt bacaan baby najla awak..serius walaupon dh lama untuk awak tp untuk sy kira baru sbb sy baru 19 minggu kandungan sy..sampai meleleh air mata sy bc..baby sy mcm paham aja tendang2 dia...terima kasih kongsi pengalaman awak dear

    ReplyDelete
  4. jupe blog ni sebab gugel bout keputihan..so memang xtaw stori sangat pasal ummi najla ni..nnti fiefi jenguk lagi...salam ukhwah. apa2pun moga sentiasa kuat n dipermudahkan urusan.

    blogsenyumansihat.blogspot.com

    ReplyDelete

Click! Click! Click!